Speurders laat mensen radio commercial inspreken

Speurders laat mensen radio commercial inspreken

Hyped: Speurders.nl komt weer met iets nieuws. Mensen kunnen door te bellen met 0909 0400 873 hun eigen commercial inspreken die mogelijk landelijk on-air wordt uitgezonden. De komende periode gaat Speurders veel adverteren en geeft haar eigen gebruikers kans om gratis reclame te maken in de commercials van Speurders. Een soort advertentie in een commercial.

In tegenstelling tot Webwereld linken wij overigens wel :-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Nog even een Speuders gaat marktplaats voorbij :) Het laatste wat hun veranderd hebben is geld vragen voor advertenties.

    geplaatst op
  • Apart dat deze site zo hoog scoort op het woord voice-over. Je zou denken dat een site als www.topvoiceover.nl er dan boven komt in als het gaat om het inspreken van commercials of bedrijfsvideo's. Goed gelezen site kennelijk!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.