Speurders.nl winnaar Search Engine Award 2005

Speurders.nl winnaar Search Engine Award 2005

Gisteren werd in Mediaplaza tijdens het congres Speld in Hooiberg, de Search Engine Award 2005 overhandigd aan Speurders.nl (bureau: Traffic4U). Het is voor het eerst dat deze Award in Nederland is uitgereikt aan een bedrijf zich op de meest effectieve manier gebruik maakt van zoekmachine marketing.

Update:
Zie ook kort verslag op jeroen.com.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Hoe Speurders scoort in de zoekmachinemarketing, kan ik als niet-ingewijde weinig over zeggen. Daar zul je toch echt de cijfers voor moeten kunnen vergelijken.

    Wat betreft hun IM-campagne neem ik mijn pet diep voor ze af. Er zit natuurlijk wel een gigantische bak geld achter, maar dan nog hebben ze het uitstekend gedaan. Je kon er domweg niet omheen en ik betrapte me er zelf op dat ik af en toe wel eens een banner aanklikte terwijl ik dat normaal gesproken praktisch nooit doe (tenzij uit beroepsmatige interesse).

    Vooral de samenwerking met GeenStijl is top. Een voorbeeld van hoe je op kinderlijk eenvoudige wijze een prima resultaat kunt behalen, als je je publiek en het medium maar aanvoelt.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.