Startpagina lanceert ‘nieuws á la startpagina’

Startpagina lanceert ‘nieuws á la startpagina’

nieuws á la startpagina

Sinds zaterdag biedt startpagina.nl nieuws á la startpagina. De nieuwspagina bestaat al sinds augustus maar is pas vanaf dit weekend bekend gemaakt via haar eigen netwerk blijkt uit de statistieken.

De nieuwspagina bestaat uit één scherm waar je zelf kunt selecteren uit een aantal kranten/nieuwssites, nieuwsblokken van de dochterpagina’s en nieuws per regio. Interessante optie is dat je eigen RSS-feeds kunt toevoegen. Net als bij de dochterpagina’s kun je de blokken ook weer uitzetten door op het kruisje te klikken.

Via: Pierre Gorissen


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ik zie dit eerlijk gezegd nog niet aanslaan... het is niet innovatief, ze zijn er veel te laat mee. Er zijn veel alternatieven die veel makkelijker en handiger in gebruik zijn.

    geplaatst op
  • Het zou veel interessanter zijn als ze bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om je eigen start/nieuwspagina op te zetten. Zodat als je je dag begint je mbt de onderwerpen die je interesseren je ff koppen kan snellen en artikelen kan lezen. Voor nieuws apart zijn er veel betere sites.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.