STIR december: Marktplaats 40,3% bereik

STIR december: Marktplaats 40,3% bereik
,

De decemberdata die STIR eind vorige week uitleverde bevatten data van 4 nieuwe partijen: Marktplaats, Kelkoo, IDG en Skyradio. Grootste nieuwe toetreder is Marktplaats met 40,3% bereik onder de actieve internetters (13+) in Nederland. Hiermee bereiken de gezamenlijke STIR websites 90,9% van de Nederlandse online populatie. Dat is een stijging van 1,8% t.o.v. november 2005. Een opsomming van nieuw toegetreden websites en een top 25 van STIR websites zijn te vinden op het STIR weblog.

De standaardrapportage kan worden gedownload op de website van STIR.


DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Wist niet dat de STIR ook al een weblog had - leuk, hangt inmiddels ook in mijn RSS-reader!

  geplaatst op
 • Had STIR ook niet. Maar nu dus wel. Maar 'ns kijken of dat de communicatie naar buiten ten goede komt. Alle tips / opmerkingen, etc. zijn welkom.

  geplaatst op
 • Het medium staat er iig(lof). Nu de resterende STIR leden nog activeren :-) Een weblog is goed ingericht om interactie aan te gaan. Deze ontwikkeling geeft STIR dan ook een communicatie verantwoordelijkheid.

  geplaatst op
 • Eens, Mark! Maar we hadden natuurlijk al een communicatie verantwoordelijkheid. Daar verandert in feite niets aan. We hebben ons dat alleen wat gemakkelijker gemaakt, that's all!

  geplaatst op
 • kan iemand mij de rss feed geven, als ik de button aanklik op de weblog krijg ik een foutmelding..

  geplaatst op
 • STIR-feed

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.