T-shirts gaan SMS’en

T-shirts gaan SMS’en

T-shirts gaan SMS'enSlogans op t-shirts zijn niet nieuw. De combinatie van fashion, SMS en slogans bij mijn weten wel.

Op de website van Reactee kan de consument zelf een t-shirt ontwerpen en voorzien van een slogan en een uniek woord. Als een voorbijganger iemand in het t-shirt ziet lopen kan hij dat unieke woord per SMS versturen naar een bepaald nummer. Vervolgens krijgt diegene een SMS-bericht van de maker van het t-shirt. Een Amerikaanse vinding, die bij succes ook wel naar Europa zal overwaaien. Het is bij het chronische tekort aan ICT-ers dan bijvoorbeeld wachten op de eerste headhunter die op een t-shirtje ICT-ers gaat werven. Of op bloggers die een SMS-lijst gaan opbouwen via hun eigen t-shirt. Of… of… vul het zelf maar in.


DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Dit is toch niet nieuw? Eigenlijk is dit precies het zelfde als pluk.com Alleen dan op een t shirt. toch? :)

  geplaatst op
 • Ik heb dit jaar idd al eerder dergelijke initiatieven voorbij zien komen: Shyno, dat een succes in Italie zou zijn en een Nederlandse equivalent: peachy.

  geplaatst op
 • Ik kende die initiatieven nog niet. Maar ja... ik ben ook niet meer "into dating"

  geplaatst op
 • Afgezien dat er idd soortgelijke initiatieven zijn, is deze alleen maar voor The States voor wat ik kan zien.Jammer. Ik wilde gisteravond wel even proberen een leuk eigen T-shirt te maken, maar zag uiteindelijk dat de aangesloten telco's allemaal US zijn.

  geplaatst op
 • Echt nieuw is dit niet. Eigenlijk is het gewoon een variant op het t-shirt daten, dat in Itali? een enorme rage is geweest. Er zijn inmiddels vijf bedrijven die dit concept aanbieden in Nederland. Tot nu toe met beperkt succes.

  Zie ook:
  T-shirt dating in Nederland: vergelijking van drie alternatieven
  Overzicht artikelen over t-shirt dating

  geplaatst op
 • Ik vraag me af of dit in Nederland zal werken. Ik merk bij veel gebruikers een enorme afkeer van SMS diensten. Alles op mobiel wordt met argusogen bekeken. Niet zo gek als je ziet wat voor dievenpraktijken er op SMS gebied zich hebben voor gedaan en nog steeds aan te gang zijn...

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.