Telegraaf lanceert gamesite GameToday.nl

Telegraaf lanceert gamesite GameToday.nl

De Telegraaf start vandaag met haar nieuwe gamesite, GameToday genaamd. De site, gericht op volwassen gamers, zal haar lezers dagelijks onafhankelijk nieuws en achtergrondinformatie brengen over games en alles wat daar mee te maken heeft.

Online gamen is big business. Uit het eerder deze week gepubliceerde rapport van Intel blijkt dat 40% van de Nederlanders wel eens een spelletje speelt op internet. Het is dan ook niet vreemd dat De Telegraaf maar ook succesvolle weblogs als Flabber, Geenstijl, Retecool zich op deze markt hebben gestort.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Bright: (...) Er doet een hardnekkig gerucht de ronde dat de site ook de reden was voor het vertrek van GeenStijl-redacteur Dominique 'Fleishbaum' Weesie bij de Telegraaf. GeenStijl lanceerde onlangs Gamert. (...)

    geplaatst op
  • Nee, de reden is eenvoudiger: Telegraaf wilde geen roze Hummer als lease auto ter beschikking stellen. GS Media heeft flexibeler arbeids & lease contracten.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.