TiVo ook vriendjes met Yahoo

TiVo ook vriendjes met Yahoo

PVR pionier Tivo heeft met Yahoo een overeenkomst gesloten welke Tivo abonnees in staat stelt hun digitale video recorder op afstand via de website te programmeren. Een vergelijkbare deal had Tivo ook al met AOL. De overeenkomst met Yahoo behelst het gebruik van TV gerelateerde diensten, persoonlijke overzichten en previews maar stelt de gebruiker ook in staat private content zoals foto?s en video?s te bewerken en te ontsluiten via Tivo.

CEO Tom Rogers van Tivo beweert dat de samenwerking met Yahoo de beste manier zou zijn om televisiecontent te organiseren. Men biedt de kijker hierdoor meer controle op de enorme hoeveelheid beschikbare content waarmee men wat meer opschuift naar de wat actuelere uitgangspunten van Windows Media Center.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.