Top Names live op SxSW (1/5): 3D-printing naar de massa!

Top Names live op SxSW (1/5): 3D-printing naar de massa!

Fast Moving Targets verzorgt dagelijks een talkshow vanaf SxSW Interacvtive in Austin, Texas. Het festival waar de voorhoede van de internationale digitale wereld bij elkaar komt wordt voor de 20e keer gehouden. Rond 24 uur Nederlandse tijd live is de speciale dagelijkse versie van Top Names live te bekijken en z.s.m. erna on-demand te zien.

In de eerste aflevering vertellen Ronald van Woensel en Marketingfacts-blogger Remco Bron van video-app Incrowd hoe zij in Austin voor hun startup investeerders proberen te vinden. Daarnaast legt Michiel Frackers van Dutch Fellows uit hoe zijn organisatie Nederland op de kaart van de internationale innovatie probeert te krijgen.

Ook schuft Vivian Bendermacher (hoofdredacteur Kijk en KnowHow) aan met een enthousiast verhaal over de toekomst van 3D-printing. Dat onderwerp kwam ook prominent in de keynote speech terug waarin Makerbot, maker van 3D-printers, een nieuw initiatief aankondigde, de Makerbot Digitizer. Daarmee kan iedereen voorwerpen inscannen die vervolgens geprint kunnen worden. De verwachting is dat 3D-printing nu klaar voor de massa aan het worden is.

Bekijk de eerste aflevering!


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Lekker hyped, Erwin! Soms wel iets veel van het goede, maar leuk om op deze manier jullie te volgen!

    geplaatst op
  • Ik ben al benieuwd naar de opvolger!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.