Touroperator TravelTrex voegt chat-interface toe aan website

Touroperator TravelTrex voegt chat-interface toe aan website
, Reddion
@alexstil

Touroperator TravelTrex heeft zijn website onlangs uitgebreid met een ‘live-help’, oftewel een chat-interface. Bezoekers van de website kunnen via deze interface vragen stellen aan een contact-centeroperator. Op deze manier wil TravelTrex potentiele klanten ‘die door de winkel wandelen’ actief benaderen en extra service bieden.

Per jaar verkoopt TravelTrex via de labels SnowTrex, SunTrex, Eliza was here, chaletwijzer.nl en dereisgigant.nl 25.000 wintersportreizen en 40.000 zomervakantiereizen. Het merendeel daarvan wordt verkocht via internet in combinatie met het eigen contactcenter. Slechts voor de wintersportreizen wordt nog een brochure gemaakt, maar ook deze zal binnen enkele jaren verdwijnen.

Bron: Tele Commerce nr. 2


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Waar dan? Ik zie nergens een live hulpbutton?

    Btw: dit principe komt uit Amerika en bestaat daar echt al meer dan 3 jaar....

    geplaatst op
  • Heb het artikel een tijdje terug ook gelezen en net als Maarten kom ik tot de conclusie dat ze of de chat nog niet hebben geimplementeerd of het zodanig hebben verstopt dat de bezoeker het niet kan vinden.

    Of zou de chat die rare GroopzApplet 2.1 zijn die het mij niet doet?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.