Transavia start webwinkel

Transavia start webwinkel

De prijsvechter start midden in het vakantiehoogseizoen via internet de verkoop van een groot assortiment vakantieproducten, varierend van medicijnen tot koffers en van taalcursussen tot het afdrukken van foto’s, maar ook dvd-spelers en cd’s. Al eerder kondigde de directie van de vliegmaatschappij, 100% bezit van KLM, de verkoop aan van reisverzekeringen, hotels en huurauto’s, kaartjes voor theater en evenementen in heel Europa.

President-directeur mr. Onno van den Brink heeft de opening van de online vakantieshop donderdag tegenover de Telegraaf bevestigd. “We willen nu snel naar een reismerk groeien en niet meer alleen als een soort busbedrijf passagiers van a naar b vervoeren. In de huidige hevige concurrentieslag is meer nodig om ons te onderscheiden”, zei hij. Alle artikelen worden door de prijsvechter concurrerend met de winkelstand aangeboden. “Natuurlijk willen we aan de metamorfose geld verdienen”, erkent de Transavia-topman. Op internet trekt Transavia nu al maandelijks meer dan anderhalf miljoen unieke bezoekers. “De klanten zijn dus al in de winkel, nu liggen de artikelen er ook”, aldus Van den Brink.

Iemand enig idee hoe het nu eigenlijk gaat met de webwinkel van Schiphol? Als ik me niet vergis heeft Schiphol hier het afgelopen jaar flink reclame voor gemaakt.

Bron:
http://reiskrant.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Als 100% dochter van KLM zou je misschien krachten kunnen bundelen, het is vreemd dat de websites van klm en transavia een totaal ander backend systeem gebruiken en waarom is Transavia geen lid van het skyteam?

    Daarbij, transavia haalt zijn software voor de winkel van het volgens mij gerenomeerde webbot. En voor de fotowinkel lijken ze een overeenkomst te hebben gesloten met het Duitse http://www.photoprintit.de Dus speelt de vraag bij mij wie exploiteert de webshop voor Transavia?
    Prijzen lijken redelijk, maar wie gaat zijn tent kopen bij een vliegtuigmaatschappij?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.