Tweede Vespa productblog gestart

Tweede Vespa productblog gestart
, ING Groep
@evr

image


Onder de naam VespaQuest is het tweede Vespablog van start gegaan. Crystal Waters, eigenaar van een Vespa, zal co-blogger Justene Adamec, die nog nog nooit op een Vespa heeft gereden, begeleiden richting aankoop van een Vespa om vervolgens samen te bloggen over hun Vespa-ervaringen.

Eerder al ging het andere vespablog, www.vespaway.com, van start. Beiden initiatieven worden begeleid door Steve Rubel vanuit CooperKatz and company.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • 2 opmerkingen : de link www.vespaaway.com werkt niet en begeleidt is zonder t.

  Na mijn reis door Afrika bedacht om de volgende keer vanuit Nederland met de Vespa naar Zuid-Afrika te rijden. Dat lijkt me ook een mooie reden om een vespablog te starten.

  geplaatst op
 • Aangepast. Bedankt.

  geplaatst op
 • Ik pleit toch meer voor Tomos ;-) Ik zal de Tomosfans eens aansporen op hun forum, om de versnellingskoppen bij elkaar te steken en Vespa met grote bloggings-speed in te halen....

  was getekend droombos

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.