Uitspraken Reclame Code Commissie online

Uitspraken Reclame Code Commissie online

Met ingang van 1 maart 2003 zijn de uitspraken van de Reclame Code Commissie en het College van Beroep via de website www.reclamecode.nl te raadplegen.

Alle uitspraken van de laatste drie jaar en de meest recente uitspraken van de Reclame Code Commissie en het College van Beroep zijn op deze site te vinden.

Tot en met 1 mei 2003 is het raadplegen van de database gratis. Na die datum zullen er kosten aan zijn verbonden. De Stichting Reclame Code heeft tot doel dat er op verantwoorde wijze reclame wordt gemaakt. Ter verwezenlijking daarvan heeft de Stichting regels opgesteld waaraan reclame moet voldoen: De Nederlandse Reclame Code. De controle op de naleving van de Reclame Code wordt uitgeoefend door de Reclame Code Commissie en in app?l door het College van Beroep

Een ieder die van mening is dat reclame in strijd is met de Reclame Code, kan een klacht indienen bij de Reclame Code Commissie.

Bron:
http://www.communicatieonline.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.