Uitvinder PodCasting boos op Adam Curry

Uitvinder PodCasting boos op Adam Curry
, Carl Mangold

Dave Winer - de uitvinder van het PodCasten - heeft ‘t helemaal gehad met zijn voormalige vriend Adam Curry, omdat die zichzelf keer op keer schaamteloos naar voren schuift.

Motorola demonstreerde op de Cebit in 2001 overigens ook al een PodCast-achtig systeem...


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • 114 mensen die reeds doorklikten op more!? Men verwacht blijkbaar nog meer na de ... Carl ;-)

    Even off topic: heb net vanuit Barcelona geprobeerd om de commentspam op Marketingfacts te verwijderen maar helaas, cybercafes laten blijkbaar geen https toe, zodat ik ze een voor een zou moeten verwijderen. Da´s zonde van de tijd dus ik hoop dat Erik van Roekel vandaag nog even tijd heeft om ze te verwijderen.

    Vanuit een inmiddels rustig Barcelona waar het gisteren en vannacht een gekkenhuis was. FC Barcelona werd gisteren immers kampioen van Spanje en dat hebben we geweten ,-)

    geplaatst op
  • @Marco: Ik ben net een uurtje thuis en heb inmiddels de spam in de comments verwijderd via SQL-query. Mijn kort weekendje weg en jouw weekje Barcelona hadden wat overlap vandaar ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.