URL-zoeker bij AllTheWeb

URL-zoeker bij AllTheWeb

Zoekmachine AllTheWeb heeft een websnuffelaar geopend. Met deze optie worden bijzonderheden van een website sneller zichtbaar.

Wie de volledige URL intikt van een website, krijgt op AllTheWeb bijzonderheden te zien over de populariteit van de website bij anderen, hoeveel pagina’s zijn opgeslagen en wie de eigenaar is van de website. 
 
Ook is er een directe link naar het historisch archief van Archive.org dat probeert oude websites te bewaren. Daarnaast wordt onmiddellijk de categorie getoond (indien van toepassing) waarin de website past volgens Open Directory. Aanverwante websites zijn hiermee snel te vinden. 

AlltheWeb heeft ook een nieuw jasje gekregen. Volgens een woordvoerder van het bedrijf is het niet de bedoeling dat na de aankoop door Overture de zoekresultaten vol gekochte antwoorden staan. “Sterker nog, we hebben de banners vandaag uit de zoekresultaten gehaald.”

Een voorbeeld:
http://www.alltheweb.com/urlinfo?q=www.mediafact.nl&c=web&cs=utf-8

Bron:
http://www.spriet.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.