Verkoopcijfers Playboy in vrije val (3)

Verkoopcijfers Playboy in vrije val (3)

HOI Instituut voor Media Auditing heeft gisteren de oplagecijfers van het derde kwartaal 2003 bekend gemaakt. Daarbij is opvallend dat de meeste mannenbladen een oplagestijging laten zien ten opzichte van het tweede kwartaal 2002. Playboy (-8,7%) en Esquire (-15,7%) zijn de enige mannenbladen die een oplagedaling laten zien.

Oplagecijfers mannenbladen

Totale verspreidingcijfers Nederlandse mannenbladen (Bron: Het Media Instituut)

Zie verder:
Verkoopcijfers Playboy in vrije val
Verkoopcijfers Playboy in vrije val (2)


Delen

0
0


Er zijn 2 reacties op dit artikel

 • Een stukje.

  Helpt dat, een roedel playmates?
  Vele bedrijven en bedrijfjes zetten modellen in. Bij event, promotie of op de braderie. Nu is het spul waar we hierover spreken griezelig perfect en non plus ultra.
  Voorzover ik kan nagaan -niet al te ver, maar ik heb het wel geprobeerd- is dat net zoiets als Maxima. Je vermoedt ladingen aan PR-spinoff, maar jaren later ben je blij als het iets meer zoden aan de dijk zet dan een Svetlana (hm, klinkt onaardig). PR-gewijs, bedoel ik.

  Helpt het, een mediaschurftige hoofdredacteur?In het Rotterdamse Luxor geen roedel Playmates. Het goed nieuws was, dat we de verkoop-spinoff van 's mans aanwezigheid konden peilen. In welk geval die van Saskia de ceteris paribusbehandeling moest doorstaan. Enfin, veel mensen kwamen er niet op af en Pb's weggeven op een Bloemendaals strand lijkt me een gezondere investering. Ik denk dat er anno nu niet eens een abonnementenverkooppitch bestaat! Hoe doe je dat? Ik was op zoek naar de vader, wanneer is hij thuis. Akkoord, en wanneer bent u niet thuis? Maar lieve mensen, dat is ook niet van een leien dakje gegaan, toen, bij het ontstaan.

  geplaatst op
 • Er is één echt model en naar het zich laat aanzien Olijke Halve Tweeling die carriere maakt in het model zijn en het gefotografeerd worden. Haar naam -spreek haar zodoende uit met ontzag- is Anneke. http://www.annekeweerts.com/

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.