Vernieuwde hotmail van MSN

Vernieuwde hotmail van MSN
, Reddion
@alexstil

Sinds enkele dagen heeft Hotmail in Nederland een nieuwe versie gelanceerd. Een redelijk softlaunch want je hoort er verder weinig over. De layout zou meer moeten aansluiten bij Outlook. Heb zelf nog niet veel nieuwe functionaliteiten kunnen ontdekken. Wat vinden jullie van de nieuwe versie?


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Ik gebruik hotmail niet via Outlook dus daar kan ik niet over oordelen. Het is misschien optisch wat aangepast maar daar houdt het bij op! Heb geen nieuwe functionaliteiten kunnen ontdekken.

  blijwijk

  geplaatst op
 • moet ook zeggen dat ik nog niets nieuws heb kunnen ontdekken.
  gebruik ook de webbox
  ziet er leuk uit maar zijn toch ook een paar dingen die ik in deze versie mis, zo was er normaal altijd de mogelijkheid bij lange mailtjes onderin op verwijderen te drukken nu zit deze functie alleen nog bovenin (tis misschien niet de grootste moeite om weer naar de bovenkant van de pagina te gaan, maar het was toch wel makkelijk)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.