Vertoning eerste internetfilm hapert

Vertoning eerste internetfilm hapert

De wereldpremi?re van een film via internet is vrijdagavond door overbelasting van de streamer binnen enkele minuten stopgezet. De streamer zorgt ervoor dat kijkers de film kunnen bekijken, zonder dat ze de beelden naar de eigen computer moeten downloaden.

‘This is not a love story’ is een low-budget film van de maker van ?The Full Monty?, Simon Beaufort, met in de hoofdrol David Bradley, die de rol van huismeester Argus Vilder vertolkte in de Harry Potter-films. De film is in twee weken tijd gemaakt voor minder dan 750.000 euro en moet voor ongeveer 4 euro te bekijken zijn op internet.

De film is te zien in een handjevol bioscopen in Groot-Brittanni?, maar Beaufort wilde de Britse film ook bereikbaar maken voor mensen die niet in de grote steden naar de film kunnen. ?We hebben het gevoel dat de Britse film uit de bioscopen worden gedrukt door grote Amerikaanse publiekstrekkers.?

De Britse Filmraad, die de film gedeeltelijk heeft gefinancierd, wil met het experiment bekijken of rolprenten ook digitaal publiek kunnen trekken.

De site vertoont vooralsnog echter geen filmbeelden, maar draagt alleen een boodschap dat er technische problemen zijn. ?Dit is een wereldpremi?re. Bedankt dat u geduld wilt hebben.?

Bron:
http://nu.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.