VIP af in minder dan 5 uur

VIP af in minder dan 5 uur
, ING Groep
@evr

Gisterochtend ontving ik van een uitnodiging voor het New Technology Event op 1 december georganiseerd door o.a. de Financi?le Telegraaf met sprekers van Forrester, Rabobank, KPN, Endemol en SBS Broadcasting. Ik bleek VIP-gast te zijn van de ANMI en kosteloos te kunnen deelnemen aan de avond. Helaas was ik vijf uur later weer VIP af.

Dezelfde persoon stuurde mij aan het einde van de middag dit keer een mailtje met:

(...) Helaas is hierbij een zeer onfortuinlijke vergissing begaan met een van onze databases, waardoor u deze uitnodiging per abuis is verstrekt (...)

Geen idee hoeveel mensen gemaild zijn, maar er zijn meer met vergelijkbare ervaringen inclusief het aanspreken met het verkeerde geslacht. Een forse blunder van Telegraaf Expomedia Events.


Geplaatst in

DelenEr zijn 11 reacties op dit artikel

 • Ik kreeg gisteren van diverse mensen deze tip dus het zijn er inderdaad meer die 'm hebben ontvangen. Onderstaande is helemaal hilarisch omdat het hier niet ging om mevrouw maar om meneer Marks. Ze hebben dus niet alleen de verkeerde database gebruikt, de databases zijn dus ook niet op orde. Werk aan de winkel bij NTE lijkt me!

  Amsterdam, 7 november 2005

  Geachte mevrouw Marks,
  Vanmorgen heeft u een uitnodiging ontvangen voor het Telegraaf NTE Discussie Diner op 1 december aanstaande. Helaas is hierbij een zeer onfortuinlijke vergissing begaan met een van onze databases, waardoor u deze uitnodiging per abuis is verstrekt. Mocht u zich reeds hebben geregistreerd, dan hoeft u mij daarover niet te informeren. U kunt uw registratie als ongedaan beschouwen.

  Graag bied ik u mijn oprechte excuses aan voor het ongemak.

  Met vriendelijke groet,
  XXX
  Projectmanager NTE

  geplaatst op
 • Ik had hetzelfde, ik dacht dat ik een VIP was....niet in de ogen van NTE dus.

  geplaatst op
 • Same here... :)

  geplaatst op
 • Wat een domme reactie zeg. Ze hadden dit beter kunnen verzwijgen en gewoon alle personen een VIP behandleing kunnen geven. Dit komt wel erg klungelig over. Al geef je de mensen maar een glas champagne bij de entree of wat dan ook.

  geplaatst op
 • Ha, nu weten de mannen eindelijk eens hoe het is om verkeerd aangesproken te worden;-)
  Als vrouw krijg ik regelmatig mailtjes en brieven met:" Geachte heer" Of ze bellen op met de vraag of de heer B. thuis is.
  En ik ben alles behalve de enige vrouw die hier last van heeft.

  geplaatst op
 • Ik heb hem ook gehad. Overigens had een glas champagne niks opgelost; de bewuste avond is alleen voor genodigden, volgens mij.

  geplaatst op
 • same here....ach, ik kon toch niet op die avond :-)

  geplaatst op
 • Ach Jacobien, je moest eens weten hoe vaak ik brieven krijg met de aanhef "Geachte mevrouw F. Anders" ;-)

  geplaatst op
 • We need to put this answer in the Marketing Facts "Hall of Shame"...what a stupid way to solve a problem. Talk about how to piss people off.... In the US you'd be fired for sending out a letter like that! Talk about brand damage.

  geplaatst op
 • Picket lines bij het event?
  Walk of shame voor de wél genodigden?

  geplaatst op
 • Yes....a "not the NTE" event next door. Finding Forrester t-shirts...exhibition of old Forrester reports predicting what it is like 2005.... now back to work!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.