Viral Friday 33/2018: in de strijd voor orang-oetans, No Brainer, Oreo’s en de nieuwste Samsung

Viral Friday 33/2018: in de strijd voor orang-oetans, No Brainer, Oreo’s en de nieuwste Samsung
, Mindshare
@MindshareNL

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van Oreo, NFL, Samsung, Greenpeace en Apple.

NFL: Fantasy Football

9.748 weergaven

Todd Gurley weet wat de gemakkelijkste manier is om football te spelen en dat is  door het spelen van NFL.com Fantasy Football. In het filmpje zie je een typische computernerd tijdens footballtraining. Alleen zijn manier van bewegen ziet er al ongemakkelijk uit. Dat kan niet goed aflopen en hij wordt dan ook keihard aangepakt. Makkelijker dus om gewoon het spel te spelen.

Greenpeace: Rang-tan

53.438 weergaven

In deze animatiefilm laat Greenpeace een verhaal zien van een kleine orang-oetan, die bij het zien van producten met palmolie in elkaar krimpt. Dit is namelijk één van de redenen waarom hij niet meer 'thuis' kan wonen. Het meisje belooft de orang-oetan te helpen met het redden van het oerwoud. Het animatiefilmpje is wat kinderlijk, met zelfs een liedje, maar laat wel heel duidelijk de harde waarheid zien. 

Apple Music: No Brainer

653.355 weergaven

De hiphopmagnaat en zijn beroemde nageslacht Asahd Khaled schitteren in een hilarische nieuwe commercial voor Apple Music om Khaleds nieuwe single 'No Brainer' met Justin Bieber, Chance the Rapper en Quavo te promoten.

Oreo Cookie: This OREO Goes Out To All The Left-Handers

22.486 weergaven

Op maandag 13 augustus was het Dag van de linkshandigen en speciaal voor deze dag maakte Oreo limited edition koekjes voor alle linkshandigen. Een leuke campagne van Oreo met een grappige insteek.

Samsung Galaxy Note 9 Commercial

10.203 weergaven

"Meet the new super powerful Note." In de nieuwe reclame promoot Samsung de nieuwe Samsung Galaxy Note 9. De Galaxy Note 9 is het grote nieuwe vlaggenschip van Samsung voor 2018. Het toestel werd op 9 augustus gepresenteerd en ligt vanaf 24 augustus in de  Nederlandse winkels. 


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.