Viral Friday week 33/2016: Rednecks, racende drones en een discobal

Viral Friday week 33/2016: Rednecks, racende drones en een discobal

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week Rednecks, racende drones en een discobal . Heb je een tip? Stuur 'm op!

1. Fiber Fix - Redneck Drives a Duct Tape Car off a Cliff!

Het beste ingrediënt voor een viralhit? Haal een übervette stunt uit waarin je op extreme wijze de eigenschappen van een product presenteert. FiberFix deed dit in deze video waarin het merk de strijd aan gaat met het bekende Duct Tape  (en wint!). Hoe? Deze redneck laat het je maar al te graag zien terwijl hij met een barrel,  die voorzien is van een rolkooi die gemaakt is van buizen die aan elkaar geplakt zijn met FiberFix staaltape, van een berg rijdt. Inmiddels scoorde deze stunt al bijna een half miljoen views. 

2. Nationwide - Songs For All Your Sides: Brad Paisley for Nationwide

Een pakkend lied is ook een krachtig middel om een viralhit te produceren. De Amerikaanse verzekeraar Nationwide scoorde deze week meer dan 470.000 views met hun commercial waarin country-superster Brad Paisley de show steelt.

3. Ford - DRONEKHANA ONE

Op de derde plaats in deze Viral Friday vinden we een spectaculair hoogstandje van Ford. De Amerikaanse autobouwer laat zien dat het merk meegaat met zijn tijd en nodigde twee van ’s werelds beste dronevliegers uit om een 'Dronekhana video' te produceren. Inderdaad, een eigen versie met drones gebaseerd op de Gymkhana viral monsterhits die Ford samen met coureur Ken Block scoorde. Het resultaat is goed voor meer dan 70.000 views in een week tijd. 

4. letgo "Disco Ball": 30 TV Commercial

Op de vierde plaats in dit weekoverzicht vinden we de Amerikaanse online marktplaatsapp letgo die de show steelt met een grappige video met een discobol in de hoofdrol. Je kunt alles verkopen via letgo is de boodschap en inmiddels scoorde deze viralhit (in wording) al meer dan 10.000 views in één week tijd. 

5. Buick - “Hands” | Starring Max Greenfield & the First-Ever Buick Envision

Het Amerikaanse automerk Buick is deze week de hekkensluiter van de Viral Friday. De autobouwer maakt met deze video slim gebruik van humor, een nieuw automodel en een gastrol van een bekende acteur. In de video demonstreert Max Greenfield namelijk op een gevatte wijze hoe 'handig' de handsfree liftgate van de nieuwe Buick Envision is. 


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.