Viral: Not dressing women

Viral: Not dressing women

Nordressingwomen Suitsupply, gespecialiseerd in (maat)pakken, (maat)shirts en dassen, heeft sinds 1999 al op verschillende manieren van zich laten horen.

Met koppen als Lefgozer onder de pakkenverkopers (Intermediair, 15 februari 2003),  Pakkenoorlog (ManagementTeam, 20 juni 2003), de commotie rond de mailing Fokke & Sukke profiteren van de pakkenoorlog en de deelname van eigenaar Fokke de Jong eind vorig jaar bij 100% ondernemer wist men regelmatig het nieuws te halen.

Vandaag is het weer raak, dit maal met de enigszins provocerende e-mailing Not dressing women. Een mailing die ongetwijfeld virale effecten gaat scoren.

NordressingwomenSuitsupply is in 1999 opgezet door Fokke de Jong (Algemeen Directeur). Het 1ste filiaal werd gevestigd langs de snelweg A4 Hoofddorp. Inmiddels telt het unieke concept 11 winkels en meer dan 120 medewerkers. Met het Suitsupply concept probeert men zoveel mogelijk in te springen op het levenspatroon van de man. De winkels zijn na werktijd geopend, gevestigd zowel in de binnensteden als langs de snelwegen. En kleermakers in de filialen zorgen ervoor dat een pak direct op maat vermaakt wordt.

Met de e-mailing benadrukt men alleen voor mannen te werken en vrouwen NIET te kleden. Dat leidt tot opvallend fotowerk: prikkelend en enigszins provocerend.

Bij Frankwatching is de hele e-mailing te bewonderen. Ook de site van Suitsupply is helemaal “in stijl” aangekleed (of moet ik zeggen uitgekleed?).

[Met dank aan Martijn]


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.