Volg vanaf morgen The Next Web livestream op Marketingfacts

Volg vanaf morgen The Next Web livestream op Marketingfacts

De 11de editie van The Next Web Conferentie is dit jaar op 26 & 27 mei in Amsterdam. Groter dan ooit met 8 stages, talloze interessante sprekers en een week vol events in en rond Amsterdam. De toekomst van technologie, innovatie, marketing en communicatie staat centraal en Marketingfacts is erbij. Lees de komende dagen onze blogs vanaf het event of volg de livestream hier op Marketingfacts. 

Presentator/verslaggever Manuel Venderbos en online marketeer Maarten Boer presenteren live een doorlopend programma met onder andere: interviews, verslagen en keynote registraties vanaf The Next Web op 26 en 27 mei. In totaal zal er ruim zestien uur live online-tv worden geproduceerd en in HD worden gestreamd.

De programmamakers maken exclusieve interviews met de prominente sprekers, bezoekers en organisatie van The Next Web en gaan op zoek naar de belangrijkste trends op het gebied van technologie, innovatie en start-ups die op de conferentie worden gepresenteerd en besproken. Op het festivalterrein wordt een tv studio gebouwd en is er een crew van bijna veertig man actief waaronder acht cameramensen, negen technici en twaalf man redactie/productie en vier regisseurs.

Director of Events Wytze de Haan over TNW TV: "Voor ons was het een lang gekoesterde wens om het beste live vanuit het hart van de conferentie online te laten zien. The Next Web Conference is voor de bezoekers altijd een unieke ervaring en wij zijn heel blij dat we deze ervaring dit jaar naar iedereen die met technologie, ondernemen en innovatie te maken heeft te kunnen brengen."

Kijk morgen live mee op Marketingfacts

Alle interviews, programma's en presentaties zullen direct na uitzending online worden gezet zodat ze ook on demand bekeken kunnen worden. Naast de TNW TV livestream wordt er vanaf drie andere podia gedurende de hele dag integraal gestreamd.

Het programma start dagelijks om 9:45 tot 17:15.

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.