Wat gebeurde er op de Internetloze werkdag?

Wat gebeurde er op de Internetloze werkdag?

Vorige maand maakte Clockwork met veel bombarie de Internetloze werkdag bekend. Daarna heb ik er niets meer van vernomen. De website is nog wel in de lucht, maar enige informatie nadien heb ik niet kunnen vinden. Was het een PR-stunt? Dan is dat redelijk gelukt, gezien de exposure, maar ik vind dat je er dan wel wat follow-up aan moet geven. Heeft iemand nog iets gehoord?

Saillant detail is wel het feit dat Clockwork op de internetloze dag (9 december) zelf een persbericht naar buiten heeft gestuurd over een nieuwe klus bij Infonet. Waren ze het zelf vergeten misschien. . .


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Het was een PR-stuntje natuurlijk, maar de follow-up is inderdaad erg mager. Ik heb er evenmin wat van vernomen.

    Clockwork is op PR-gebied sowieso merkwaardig bezig de laatste tijd. Niet alleen gooiden ze de knuppel in het hoenderhok om achteraf terug te krabbelen, maar ze hebben nu weer een nieuwe site waar op de homepage helemaal niks staat behalve de tekst "Om onze site te bekijken heb je Flash 8 nodig. De site vereist breedband en komt het best tot zijn recht bij schermresolutie 1024x768." Als je als internetbureau je klanten op die manier welkom heet heb je er verdomd weinig van begrepen.

    Ik verwacht van een bureau als Clockwork over de gehele linie toch wat meer intelligentie en fingerspitzengefühl als het om marketing gaat. Het is allemaal wat onbeholpen wat ik het afgelopen jaar van ze gezien heb.

    geplaatst op
  • Adformatie heeft rond die tijd even met Clockwork gebeld, maar zij gaven ook eerlijk toe dat er nauwelijks animo was voor het initiatief. Persoonlijk was ik al helemaal tegen, maar dat kwam omdat ik die dag jarig was en natuurlijk graag wat e-cards wilde ontvangen... ;)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.