We hebben een RSS-feed!

We hebben een RSS-feed!

Hoe lang zal het nog nieuws zijn als een adverteerder of uitgever roept dat ze nu ook een RSS-feed hebben? Ik heb al eens eerder geschreven dat het nieuwe er voor mij nu wel een beetje af is. Nog dagelijks ontvang ik emails met meldingen van nieuwe iniatieven, nog dagelijks verbaas ik me dan meer over het feit dat ze nog geen RSS-feed hadden.

Zo verbaas ik me bijvoorbeeld over het feit dat zowel de nieuwe website van Endemol (sorry ex-collega’s) als de website van Talpa geen RSS-feeds aanbieden.

Natuurlijk zijn er ook positieve voorbeelden te noemen zoals hypotheekrente per RSS en recentelijk reisaanbiedingen via RSS (complimenten aan een andere ex-collega).


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Emerce: Ruim 2000 mensen hebben zich gabonneerd op de rss-feed met aanbiedingen van Vliegwinkel.nl. De feed is onderdeel van de crossmediale actiecampagne 'Stuntvliegwinkelweken' die het bedrijf sinds 5 september voert.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.