Weblog-uitgeverij Frackers: Small Media Group

Weblog-uitgeverij Frackers: Small Media Group

In het FD vandaag een interview met Michiel Frackers over zijn favoriete weblogs. Goed om te zien dat ook Marketingfacts op zijn lijstje staat!

En passant noemt Frackers ook de nieuwe naam van zijn weblog-uitgeverij: Small Media Group. 6 maanden geleden kondigde hij de start aan van de eerste Nederlandse weblog-uitgeverij.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Een weblog-uitgeverij! Is dat niet die van het uiterst succesvolle georginaverbaan.nl log waar afgelopen halfjaar alweer precies één hele log is geplaatst? Weet je in elk geval waar die naam SMALL media group op slaat. Wat zijn de grote logs van deze uitgeverij die het een vermelding waardig maken?

    geplaatst op
  • Stefan, daarom is het ook een aakondiging, geen presentatie. Waarom denk jij trouwens aan grote logs? Het heet niet voor niets Small Media Group.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.