Website krant in weblog-vorm

Website krant in weblog-vorm
,

Nadat De Telegraaf een tijdje geleden begonnen is met het toelaten van reacties op bepaalde nieuwsberichten, kun je op de nieuwe site van Dagblad van het Noorden op ieder bericht reageren. H?, de site is op het eerste gezicht zelfs nauwelijks van een weblog te onderscheiden…

Een interessante ontwikkeling natuurlijk… Zijn er nog meer dagbladen die reacties toelaten op berichten? Wanneer weet een bezoeker nu nog of ‘ie op een weblog zit of een krantenpagina? En maakt dat eigenlijk wat uit?


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Wat mij laatst opviel over de reacties: in het NRC las ik laatst een interview met dhr. Melchers en die was woedend op de telegraaf, niet alleen over hun berichtgeving, maar ook op de reacties die zij toelieten op hun website.

  geplaatst op
 • "503 Too many incoming HTTP requests"

  Ook leuk!

  geplaatst op
 • Heb er dit weekend even mee gespeeld; ziet er goed uit. Zie ook Dagblad van het Noorden start nieuwslog.

  geplaatst op
 • Ligt nu weer plat....

  geplaatst op
 • Krijg ook alleen de 503 fout te zien. Populair concept dus, zo'n weblog voor een krant ;)

  geplaatst op
 • Ik heb voor de zekerheid de link in Niels zijn bericht aangepast en laten verwijzen naar de homepage van Dagblad van het Noorden. Bij mij doet ie het nog steeds!

  geplaatst op
 • Leeuwardercourant.nl is er ook mee gestart... Zelfde concern

  geplaatst op
 • Het is opvallend hoezeer de blik van velen in medialand op De Telegraaf gericht is. De site van die krant is pas onlangs begonnen met een reactieforum. Dagblad van het Noorden kent de mogelijkheid op nieuwsberichten te reageren al sinds de zomer van 2003. Let wel, ook toen al op alle berichten. Het nieuwe aan het zojuist gelanceerde reactieforum van Dagblad van het Noorden is dat het modereren nu primair in handen van de bezoekers is gelegd, en dat de redactie pas achteraf kijkt, als het nodig is.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.