Week 2/2013 Viral Friday: Penguin Magic, Compressorhead & PaperTab

Week 2/2013 Viral Friday: Penguin Magic, Compressorhead & PaperTab
, SDIM
@reach

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week campagnes van Penguin Magic, Compressorhead & PaperTab. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Invisible Driver Drive Thru

Om hun magische trucs te promoten kwam Penguin Magic uit Las Vegas met deze prachtige onzichtbare bestuurder prank. Reeds gezien door meer dan 8 miljoen mensen in slechts 3 dagen!

Compressorhead Ace of Spades

Maak kennis met Compressorhead, 's werelds zwaarste metal band! In het geval dat u zich afvraagt ​​hoe Danny Carey zou klinken als hij 4 armen zou hebben, dan is hier het antwoord. Een geweldige manier om het Big Day Out festival 2013 te promoten! De video werd in ieder geval al 3,7 miljoen keer bekeken binnen een week.

PaperTab: Revolutionary Paper Tablet

Intel, Plastic Logic en Queen's University werken samen om tablet-pc te herontwikkelen. Ze hebben nog een lange weg te gaan, maar het ziet er al goed uit. De video heeft al bijna een miljoen views binnen 1 week! Voor meer info check de Human Media Lab Blog of bewonder het de CES 2013 beurs in Las Vegas.

MINI's First Ever Backflip

Een afgestemde MINI en de all-around Franse waaghals Guerlain Chicherit proberen de allereerste back-flip zonder hulp, de verbazingwekkende video is meer dan 740.000 bekeken in een week!

Slam Dunk Supertramp Style

Devin Graham aka Devin Super Tramp is terug met wederom een geweldige video. Dit keer voor Hongaars acrobatische sportteam, The Faceteam. Geniet van deze geweldige dunks net als meer dan 700.000 kijkers dat deden in slechts drie dagen!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.