Week 27/2013 Viral Friday: Nike Golf, Beneful & Honda

Week 27/2013 Viral Friday: Nike Golf, Beneful & Honda
, SDIM
@reach

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare en ViralBlog, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van Nike, Beneful & Honda. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Rory Vs the robot

Rory Mcllroy, de professionele golfer die al 6 PGA tours heeft gewonnen, staat voor zijn moeilijkste uitdaging ooit. Als 9-jarige tikte hij bij de Kelly Show golfballetjes in de wasmachine van zijn moeder. Nu, 15 jaar later, komt "Jeff' de trash talking robot hierop terug. De video heeft al 2,4 miljoen views in één week.

Dog Goldberg Machine by Beneful

Tennisballen, domino stenen en natuurlijk een aantal schattige honden en puppy's maken deze Beneful advertentie geweldig. Na het spotje van Wieden + Kennedy's voor Honda, heeft de reclamewereld goed gebruik gemaakt van de Rube Goldbergmachine, misschien wel te goed. Maar wij kunnen niet ontkennen dat het een heerlijke reclame is. In drie dagen tijd heeft de video al 800.000 views.

Nike Basketball & Kevin Durant | #SUMMERISSERIOUS

Een leuke manier om de nieuwe Nike basketbalschoenen te onthullen, om precies te zijn de nieuwe Kevin Durant Sixth Signature. De leuke video staat al een week online en is al bijna 700.000 keer bekeken.

Honda "Hands"

Wieden + Kennedy London zitten achter deze prachtige en creatieve video voor Honda. De handen creëren miniatuur versies van de beste uitvindingen en innovaties van Honda, kun jij ze allemaal benoemen? Online vanaf 3 juli en de views vliegen erbij, nu al 550.000!

Dove 'Camera Shy'

De schattige video van Dove, die bekend staat om de puurheid van haar zeep, heeft een achterliggende gedachte, 'When did you stop thinking you're beautiful?. Na de Dove Real Beauty Sketches vertelt ook deze video iets over de schoonheid van vrouwen. De video heeft al 230.000 views in slechts drie dagen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.