Week 37/2013 Viral Friday: Jimmy Kimmel, Guiness & Tomorrowland

Week 37/2013 Viral Friday: Jimmy Kimmel, Guiness & Tomorrowland
, SDIM
@reach

GuinessViral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van Guinness, Tomorrowland & Jimmy Kimmel. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Jimmy Kimmel Reveals "Worst Twerk Fail EVER" Prank

De video waarin een jonge dame zichzelf in de brand zet na een mislukte twerk-poging tegen de deur, blijkt in scène gezet. De video die in mum van tijd het nieuws haalde door de 12 miljoen views op YouTube, is mede mogelijk gemaakt door Jimmy Kimmel himself en een stuntvrouw. Ook deze making-of ging in 3 dagen viral! Deze week op nummer 1 met 13,6 miljoen views.

Guinness wheelchairs basketball commercial

Toewijding, loyaliteit, en vriendschap, daar gaat Guinness voor. In deze commercial wordt er een potje basketbal gespeeld en het gaat er flink hard aan toe. Aan het einde wordt het duidelijk dat het om een groep vrienden gaat waarvan er één in een rolstoel zit. De video ging terecht naar 5,7 miljoen views binnen een week. Er dook echter deze week een oude video op met gelijkenissen. Wat denk je: genept of toeval?

Tomorrowland 2013

Het Belgische elektronische-muziekfestival Tomorrowland is al een tijdje afgelopen. Voor alle mensen die aanwezig waren, heeft het festival een zogenaamde aftermovie gemaakt, waarin iedereen de sfeer nog een keer kan herbeleven. Veel mensen hebben waarschijnlijk goede herinneringen aan het festival, want door middel van het bekijken en sharen schoot de video al naar bijna 5 miljoen views binnen 2 dagen.

Phonebloks

Telefoon stuk? Dan moet je een nieuwe kopen. Maar meestal is er maar één onderdeeltje stuk en werkt de rest nog prima. Met het nieuwe bloks-systeem van Dave Hakkens is dat dus verleden tijd. Vervang of upgrade gewoon dat deeltje wat het niet meer doet en je telefoon doet het weer prima. Een revolutionair idee dat in 3 dagen 6,6 miljoen keer bekeken werd!

Secret to Odorless Pooping in Public - PooPourri.com

De mensen achter Poo~Pourri WC-verfrissers hebben in een humoristische video het geheim onthuld hoe je zonder stank kan poepen in het openbaar. De video is behoorlijk hilarisch, dus het is geen wonder dat het binnen 4 dagen al meer dan 1,4 miljoen views behaalde.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.