Week 43/2013 Viral Friday: GoPro, Snapdragon en PlayStation

Week 43/2013 Viral Friday: GoPro, Snapdragon en PlayStation
, SDIM
@reach

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video's van GoPro, Snapdragon & PlayStation. Heb je een tip? Stuur 'm op!

1. GoPro: Backflip Over 72ft Canyon

GoPro heeft het weer voor elkaar gekregen om de wekelijkse viral lijst te domineren. Deze keer is het Kelly McGarry die ons alles vanuit zijn oogpunt laat meemaken. Inclusief een backflip die een afstand van 22 meter moet overbruggen. De absolute nummer één van deze week is in drie dagen tijd 5,3 miljoen keer bekeken.

2. The Ultimate Smartphone Photobooth

Waarom een foto met één telefoon maken als dit kan in een photo booth met 130 telefoons? Juist… Snapdragon van HTC creëerde een photo booth waar mensen konden laten zien 'what they love the most' en HTC toont op zijn beurt wat het kan door te laten zien hoe onwijs goed de nieuwe HTC One-telefoon is. Deze viral is al meer dan 4 miljoen keer bekeken.

3. For The Players Since 1995

Sinds 1995 is Playstation er om alles gamers te kunnen vermaken. In deze video zien we Playstation door de laatste 18 jaren heen, gefilmd in één onafgebroken opname (zo lijkt het), met aan het einde de nieuwe Playstation 4. In vier dagen al 2,8 miljoen keer bekeken.

4. Superman 75th Anniversary Animated Short

Ondanks zijn respectabele leeftijd van 75 jaar ziet hij er nog steeds goed uit en helpt hij de mensheid met het bestrijden van het onrecht. Dank Superman! Het eerbetoon van DC Comics om dit te vieren ging dan ook terecht binnen een week naar de 1,9 miljoen views.

5. Children's Hospital at Dartmouth-Hitchcock

Niets verdient meer aandacht dan het helpen van chronisch zieke kinderen. Het kinderziekenhuis CHaD vraagt via deze aangrijpende video - met in de hoofdrol de kids uit het ziekenhuis - om aandacht en donaties. Hopelijk hebben de 1,5 miljoen mensen die inmiddels de video hebben bekeken ook een donatie gedaan.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.