Win 1 van de 30 laatste kaarten: Joseph Jaffe bij Online Tuesday

Win 1 van de 30 laatste kaarten: Joseph Jaffe bij Online Tuesday

Morgenavond is de 25ste editie van Online Tuesday. En daar gaan we echt iets speciaals van maken. Om het feestje met ons te vieren hebben we Joseph Jaffe naar Nederland gehaald die op deze avond een inspirerende keynote gaat geven. Marketingfacts geeft vandaag de laatste 30 kaarten weg. Wil je erbij zijn, wees er dan snel bij!

Joseph Jaffe is o.a. schrijver van boeken als Flip the Funnel, Join the Conversation en Life After the 30-Second Spot. Tijdens zijn presentatie zal hij o.a., in het verlengde van zijn boek Flip the Funnel, ingaan op de effecten van de digitalisering en opkomst van social media op de funnel. Daarnaast vertelt hij op de organisatie van e-business-activiteiten en de toekomstige rol van marketing binnen digitale media.

De avond zal, traditiegetrouw, plaatsvinden in Felix Meritis in Amsterdam vanaf 19.30u en duurt tot ca. 21.00, gevolgd door een borrel.

Nog geen plaatsje bemachtigd, maar je wilt er wel graag bij zijn? Mail dan snel je naam door, de eerste 30 inzenders bemachtigen de laatst beschikbare plekjes.

Wie weet tot morgen!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.