Yahoo! UK & Ireland komt met Pay-per-Call

Yahoo! UK & Ireland komt met Pay-per-Call

yahoo komt met pay per callYahoo! is bezig met de invoer van Pay-per-call advertising in haar e-commerce sites. De service schijnt al beschikbaar te zijn bij Yahoo! cars en komt binnenkort ook beschikbaar bij Yahoo! Travel en bij dochter Kelkoo aldus netimperative. Zou deze vorm van advertising nu dan eindelijk aanslaan?


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • slimme zet om het eerst in niches te proberen. PayPerCall is in combinatie met local search erg interessant: de loodgieter die voor morgen nog geen klanten heeft promoot zijn listing op de local search (eenvoudig via zijn mobile), potentiele klanten krijgen zijn pay per call link, hij vult de dag met klanten en deactiveert zijn campagne.
  Maar voor local search is het nog moeilijk te verkopen: veel kleine klanten die dit nog niet in hun vizier hebben

  geplaatst op
 • Veel kleine klanten zullen Local inderdaad nog niet in hun visier hebben (veel groten overigens ook niet). Maar bij Yahoo! cars zoek je al gauw een auto op postcode in de buurt, en dat is al local search, al zullen velen dat niet doorhebben. Inderdaad erg slim om het daar in te zetten nu de 'echte' locals nog nauwelijks aanslaan.

  geplaatst op
 • Oud nieuws

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.