Zoekmachine Marketing in 2005

Zoekmachine Marketing in 2005

2005 was een interessant jaar wat betreft zoekmachine marketing. Zo hadden we bijvoorbeeld de lancering van MSN Search, de voorzichtige opkomst van Personalised Search, Pay-per-Call advertising (Y & G), Booksearch (G & M) en natuurlijk de Maps (Y, G & M). Er was soms zo veel zoekmachine nieuws dat het haast niet meer bij te houden was. (Al hebben we ons best gedaan)

Gelukkig heeft Danny Sullivan al het belangrijke zoekmachine nieuws van 2005 voor ons op een rijtje gezet. Zie: The Top Search Industry Stories of the Year.

Bij een terugblik hoort natuurlijk ook een blik vooruit. John Battelle, de schrijver van het boek ‘The search’ (tip) zit al een aantal jaar vrij goed met zijn voorspellingen en heeft ze ook voor 2006 op een rijtje gezet.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.