Zoektocht naar tweede sexvideo Paris Hilton

Zoektocht naar tweede sexvideo Paris Hilton

Zoektocht naar tweede sexvideo Paris Hilton Anderhalf jaar na haar eerste video is het weer zo ver. Paris Hilton zou opnieuw een sex tape hebben laten slingeren. Dit keer niet een opname met ex-vriend Richard Salomon maar met Playboy-model Nicole Marie Lenz. Een andere ex-vrien van Paris, Jason Shaw, zou de video voor 1 miljoen dollar hebben aangeboden aan pornosites, waarvan er minstens één beweerd dat aanbod te hebben afgeslagen omdat Shaw niet over de rechten beschikte (via: Quote).

Hyped geeft al aan dat de online zoektocht naar de tweede video al is begonnen. Volgens insiders is de erfgename van de Hilton hotels vandaag verreweg het “meest gezochte” persoon op internet en dat zullen we ongetwijfeld terug zien in de statistieken van Google later deze maand.

Update
Ik had het natuurlijk kunnen weten, maar de jongens van Jaggle hebben de eerste beelden al binnen. Wel vanavond pas kijken!


DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Het is één grote HOAX, bedacht door de meisjes van News of the World

  http://www.stuurfout.nl/2006/02/22/paris-hilton-sextape-is-hoax/

  geplaatst op
 • Die is te makkelijk Koen, wie zegt dat het een HOAX is?

  geplaatst op
 • Marco, ik vind de rubriek waar je de post in heb geplaatst geweldig ;-)

  geplaatst op
 • Al met het verschijnen van de eerste video was bekend dat deze video er ook was, alleen niet openbaar. Het is dus alleen nieuws dat deze nu ook op internet zou staan. Geen hoax dus Koen. (ennuh... uitgelijkt? ;-))

  geplaatst op
 • Paris is een gratenpakhuis. De vrouw op de foto's heeft nog iets van vet op haar lijf en lijkt wat gespierder. Zou me niets verbazen als het een hoax is.

  geplaatst op
 • Prachtig om te zien dat (maar vooral hóe) je hier aandacht aan besteedt -- de marketingtechnische draai die je eraan geeft door Google erbij te slepen, geniaal!

  De hoeveelheid hits die Hilton en Burger King je opleverde smaakt zeker naar meer, hè? ;)

  geplaatst op
 • Tja, je moet wat om die marketeers naar je site te trekken ;-)

  Zonder gekheid, probeer inderdaad aan dit soort onderwerpen nog wel een marketingdraai te geven. Toch zijn het niet de Paris Hilton's die de meeste traffic opleveren:
  http://www.marketingfacts.nl/toplist

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.