Blijf op de hoogte!

Je kunt op verschillende manieren op de hoogte blijven. Volg ons en je weet het als eerste als er een artikel online gaat.

Twitter

Op Twitter zijn we actief met de volgende accounts:

@Marketingfacts: hier twitteren we direct de nieuwe artikelen maar kun je ook een vraag stellen aan de Marketingfacts-crew.

@Mf_teevee: via dit account twitteren we video's die live zijn gegaan op Marketingfacts.tv. Op Marketingfacts.tv vind je de beste, interessantste en leukste video's op het gebied van marketing, technology & design.

@M_Research: via dit account twitteren we de nieuwste onderzoeken die op Marketingfacts zijn verschenen.

@MJobs: via dit account twitteren we de nieuwste vacatures van Marketingfacts Jobs.

@Back2TheFuture: via dit account twitteren we random oude artikelen uit het archief voor een stukje historisch perspectief.

Facebook

Vanzelfsprekend hebben we als marketeers ook een plekje in het gezichtenboekje van Mark Zuckerberg.

Ook Marketingfacts TV is te vinden op Facebook. Blijf op de hoogte van de beste, interessantste en leukste video's op het gebied van marketing, technology & design.

Tot slot kun je ook onze vacaturepagina volgen op Facebook. Zo zie je als eerste de nieuwste vacatures voorbij komen.

LinkedIn

Tevens kun je via LinkedIn op de hoogte blijven van alle posts die op Marketingfacts geplaatst worden. Volg ons op LinkedIn en mis niets meer!

Uiteraard kun je ook voor vacatures terecht bij Marketingfacts op LinkedIn. Volg Marketingfacts Jobs op LinkedIn en geen enkele vacature ontgaat je.

RSS-Feeds

Als je op de hoogte wilt blijven van alle artikelen op Marketingfacts kun je de algemene RSS feed van Marketingfacts volgen. Ben je alleen geïnteresseerd in de artikelen uit een bepaalde rubriek, dan kun je de individuele RSS feed volgen:

Blog

Jobs

Kennisbank