Colofon

Sinds de oprichting in 2002 heeft Marketingfacts haar positie als hét Nederlandstalige kennisplatform op het gebied van interactieve marketing steeds verder versterkt. Marketingfacts gaat niet voor het snelle nieuws. De focus ligt volledig op het delen van kennis, ervaring en cases, gericht op de ontwikkeling van de (online-)marketingprofessional. Dit gebeurt o.a. via Marketingfacts.nl, waar op jaarlijkse basis 300 bloggers artikelen schrijven. Dit zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Hiermee is Marketingfacts in staat het brede spectrum van online marketing af te dekken. Daarnaast is er Marketingfacts.tv, waarop dagelijks relevante video’s voor marketeers worden gedeeld.

Maandelijks trekt Marketingfacts.nl zo’n 200.000 unieke bezoekers. Dit staat nog los van het bereik via e-mailnieuwsbrieven en de sociale kanalen. Daarnaast deelt Marketingfacts haar kennis via het Marketingfacts Jaarboek en heeft het een vacaturebank gericht op (online) marketeers.

Voor meer informatie over Marketingfacts kun je contact opnemen met Jeroen Mirck:

  • m. .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
  • t. 06 - 50 46 94 81

Redactie

Voor afstemming over redactionele zaken kun je contact opnemen met de redactie:

Online Tuesday

Maandelijks organiseert Marketingfacts in samenwerking met Newpeople, DQ&A en Traffic4U de bijeenkomsten van Online Tuesday. Kijk voor meer informatie over aankomende events op Meetup.

Voor meer informatie over Online Tuesday kun je contact opnemen met Stijn Fien (Traffic4U);

BBP Media

BBP Media is aandeelhouder in Marketingfacts en een onafhankelijk B2B-mediabedrijf dat al ruim 10 jaar gespecialiseerd is in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richt zij zich op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commercesector en in customer contact centers. BBP Media is onder andere uitgever van Marketingtribune en Twinkle Magazine.

Adverteren

Marketingfacts en BBP Media bieden gezamenlijk adverteerders een unieke mogelijkheid zich middels crossmediale campagnes (websites, nieuwsbrieven, magazines en events) te presenteren aan marketing-, communicatie- en e-commerceprofessionals. Voor meer informatie over de mogelijkheden om te adverteren of voor het opzetten van andere commerciële samenwerkingen, verwijzen we je graag naar de betreffende pagina.

Adresgegevens

Marketingfacts BV
Beneluxlaan 2C
3446 GR Woerden
T 0348-485086

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Bank: Rabobank IBAN NL65 RABO 0112 9630 48
KvK: 0915 42 86