Colofon

Sinds de oprichting in 2002 heeft Marketingfacts zijn positie als hét Nederlandstalige kennisplatform op het gebied van interactieve marketing steeds verder versterkt. Wij gaan niet voor het snelle nieuws. De focus ligt volledig op het delen van kennis, ervaring en cases, gericht op de ontwikkeling van de (online) marketingprofessional.

Voor Marketingfacts.nl schrijven op jaarlijkse basis circa 300 bloggers. Dit zijn stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Hiermee bestrijken wij het brede spectrum van online marketing. Sinds 2018 is het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) aangesloten als partner.

Maandelijks trekt Marketingfacts.nl zo’n 185.000 unieke bezoekers. Dit staat nog los van het bereik via e-mailnieuwsbrieven en de sociale kanalen. Daarnaast deelt Marketingfacts zijn kennis via het Marketingfacts Jaarboek en een eigen vacaturebank voor (online) marketeers.

Redactie

  • Luuk Ros (hoofdredacteur), .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
  • Kari-Anne Fygi (eindredacteur), .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
  • Thomas Romers (redacteur)

Voor afstemming over redactionele zaken kun je contact opnemen met de redactie:

  • Mail: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
  • Redactie: (0348) 415 305

BBP Media

BBP Media is aandeelhouder in Marketingfacts en een onafhankelijk B2B-mediabedrijf dat al ruim tien jaar gespecialiseerd is in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richt zij zich op ondernemers en professionals in marketing, de e-commerce en in customer service. BBP Media is onder meer uitgever van MarketingTribune en Twinkle.

Adverteren

Marketingfacts en BBP Media bieden adverteerders een unieke mogelijkheid zich middels crossmediale campagnes (websites, nieuwsbrieven, magazines en events) te presenteren aan marketing-, communicatie- en e-commerceprofessionals. Voor meer informatie over de mogelijkheden om te adverteren of voor het opzetten van andere commerciële samenwerkingen, verwijzen we je graag naar de betreffende pagina.

Adresgegevens

Marketingfacts BV
Beneluxlaan 2C
3446 GR Woerden
(0348) 485 086

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Bank: NL65 RABO 0112 9630 48
KvK: 0915 42 86