Partners

Upstream

Upstream is een moderne netwerkorganisatie die bestaat uit eigen mensen en (vaste) partners. Wij geloven dat digitale media een prominente rol speelt in het veranderingsproces van organisaties. Waardecreatie is niet langer gebonden aan tijd, plaats en middelen. Door de continue, onderlinge verbondenheid en het altijd en overal toegang hebben tot kennis en informatie zullen organisaties veranderen en transparanter worden.

Deze sociale en technologische ontwikkelingen zullen de hiërarchische verhouding tussen instituut en individu veranderen en uiteindelijk leiden naar een gelijkwaardige samenwerking en communicatie, een netwerksamenleving.Upstream helpt organisaties en hun medewerkers bij de verandering naar een netwerksamenleving door ze te begeleiden door het transformatieproces van een 1.0 naar een 3.0 organisatie.

Copernica

Copernica is krachtige marketing software voor e-mailmarketing, websites, mobile en automatische campagnes. Steeds meer bedrijven zetten Copernica Marketing Software in voor het genereren van leads en het informeren van hun relaties. Meer dan 3.500 gebruikers vertrouwen dagelijks op de succesvolle werking van Copernica Marketing Software.

Exonet

Exonet  is sinds haar oprichting in 2002 een winstgevende aanbieder van internet diensten. Door een combinate van onze specifieke kennis van hosting oplossingen, uitstekende apparatuur en faciliteiten zijn wij een internet partner waar u op kunt bouwen. Nu en in de toekomst.

adfactor

adfactor is aanbieder van online reclame en sponsored content. Samen met de uitgever en de adverteerder bedenken zij uitingsvormen die echt werken.

Partners waar we in het verleden succesvol mee hebben samengewerkt:


Mangrove

Mangrove is een fullservice internetbureau dat werkt met interdisciplinaire teams. Hierdoor zijn strategie, creativiteit, techniek en marketing perfect op elkaar afgestemd. Resultaat: functionele websites én succesvolle online campagnes.

Dit is wat Mangrove doet
Passie voor internet vertalen we in websites, online marketing campagnes, mobiele applicaties en intranetten. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk het midden- en grootbedrijf, overheid en consumentenmerken.

Appnormal

appnormal.com is een full-service ontwikkelaar van mobiele applicaties. We ontwikkelen mobiele applicaties voor iPhone, iPad, Android, Blackberry en Windows Phone besturingssystemen. Naast de ontwikkeling van de applicatie bieden we ook een aantal aanvullende diensten aan, namelijk: mobile usability, interface design en mobile marketing.

Onstuimig interactieve communicatie

Onstuimig is goed in online marketing en communicatie. Ze optimaliseren bestaande uitingen, bedenken concepten en creëren. De ontvanger van jouw boodschap staat altijd centraal, want hij bepaalt of jij succesvol bent.

Traffic4u zoekmachine marketing

Traffic4u is een toonaangevend marketingbureau uit Groningen dat zich volledig heeft gespecialiseerd in zoekmachine marketing. 

Zoekmachine marketing richt zich op het goed positioneren van websites in de zoekresultaten van zoekmachines. Traffic4u zorgt ervoor dat websites van bedrijven optimaal vindbaar worden én blijven binnen de belangrijkste nationale en internationale zoekmachines.

WatchMouse website monitoring services

Watchmouse website monitoring is Europees marktleider in online services ter controle van internetsites en E-commerce applicaties. De verschillende WatchMouse-pakketten monitoren het functioneren van sites en applicaties vanaf diverse locaties o.a. Florida, Texas, Amsterdam en Singapore. Ook Marketingfacts wordt gevolgd via Watchmouse. Zodra de site niet of slecht bereikbaar is worden de juiste personen geheel automatisch via email of sms gewaarschuwd.