Partners

Copernica

Copernica is krachtige marketing software voor e-mailmarketing, websites, mobile en automatische campagnes. Steeds meer bedrijven zetten Copernica Marketing Software in voor het genereren van leads en het informeren van hun relaties. Meer dan 3.500 gebruikers vertrouwen dagelijks op de succesvolle werking van Copernica Marketing Software.

Exonet

Exonet  is sinds haar oprichting in 2002 een winstgevende aanbieder van internet diensten. Door een combinate van onze specifieke kennis van hosting oplossingen, uitstekende apparatuur en faciliteiten zijn wij een internet partner waar u op kunt bouwen. Nu en in de toekomst.

Upstream

Upstream is een moderne netwerkorganisatie die bestaat uit eigen mensen en vaste partners. Wij geloven dat digitale media een prominente rol speelt in het veranderingsproces van organisaties. Waardecreatie is niet langer gebonden aan tijd, plaats en middelen. Door de continue onderlinge verbondenheid en het altijd en overal toegang hebben tot kennis en informatie zullen organisaties veranderen en transparanter worden. Deze sociale en technologische ontwikkelingen zal de hiërarchische verhouding tussen instituut en individu veranderen en uiteindelijk leiden naar een netwerksamenleving. Upstream helpt organisaties en hun medewerkers bij deze verandering door ze te begeleiden door het transformatieproces van een 1.0- naar een 3.0-organisatie.

Ook met Marketingfacts samenwerken? Neem dan contact op met Wilma Bouwen, via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of (06) 130 32 732.