• Mobile
  wordt gesponsord door

Fatima Moreiro stalkt voor multimedia dating site

Fatima Moreiro stalkt voor multimedia dating site

Volgens het CBS telt Nederland momenteel zo’n 2,5 miljoen alleenstaanden. Tot 2035 komen daar nog eens een miljoen bij. Dat is een aardige markt zou je denken en inderdaad er zijn ruim 150 datingsites in Nederland, die ook wel eens bij Marketingfacts langskomen.

Het lijkt zo logisch, als je op het internet zit met een dating site, dan wil je alleenstaanden zoveel mogelijk kans geven zich te profileren. Denk aan YouTube films, geluid etc. Je wilt alles weten van je mogelijk aanstaande, toch?

Gebruik van multimedia is nog te weinig doorgedrongen in deze wereld. Vandaar dat Mundo dit nu wel gaat doen : met filmpjes voor de kandidaten, met een online TV-programma, met radio tijdens het surfen, chatmogelijkheden, etc,etc. Dat was al leuk genoeg, nog leuker wordt het een filmpje met de nachtmerrie van elke man. Gestalkt worden door een aantrekkelijke vrouw…(ook al is het Fatima Moreiro de Melo)...in het bijzijn van je partner (aargh!)


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Om heel eerlijk te zijn vind ik 'm wat tegenvallen en is het voor mij onvoldoende spannend of humoristisch om 'm door te sturen. De naam Fatima Moreiro de Melo is natuurlijk wel een succesfactor dus wellicht dat het bij een bepaald publiek wel aanslaat.

  geplaatst op
 • Eerlijk gezegd zie ik niet eens dat het Fatima Moreiro is, het kan ook een andere blonde vrouw zijn. Het filmpje is wel aardig, maar ik zie voor online daters geen reden om zich in te schrijven bij Mundo. Chatten en radio tijdens het online daten? Dat is volgens mij niks nieuws. Ook filmpjes van kandidaten vinden je al tijden op andere sites, dus de jubelzang hierboven verdient toch enige nuancering. Mundo is weinig origineel, zelfs de naam Dating facts (op de voorpagina) hebben ze volgens mij niet zelf verzonnen...

  Als je eens een nieuw concept op het gebied van dating wil bekijken zou ik eens naar Paiq.nl gaan en een uitnodiging hiervoor bemachtigen. Paiq heeft een verfrissend concept en gaat verder dan bladeren door profieltjes.

  geplaatst op
 • inderdaad brengt Mundo niets vernieuwends. Bij lexa kunnen al die dingen al lang. Radio tijdens chatten?? Ehh, iedereen kan toch wel een online zender vinden??

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.