• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Paula Abdul

Viral Friday: Paula Abdul
Vorige week introduceerde Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad: Viral Friday. De nieuwe rubriek werd met groot enthousiasme ontvangen, gezien de leuke en positieve reacties. Dank hiervoor! Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

Paula Abdul is de verrassende nummer 1 van deze week. De Amerikaanse actrice, die in de jaren '80 en '90 hits scoorde met nummers als 'Straight up' en 'Rush rush', zou onder invloed van alcohol of drugs een interview hebben gegeven. Op de tweede plek vinden we de eerste spoof commercial voor de onlangs gelanceerde Apple iPhone door Late Night show host Conan O'Brien. De wiskunde leraar Alexander Overwijk maakt de top 3 compleet met een video, waarin hij een perfecte cirkel uit de losse pols tekent.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.