• Mobile
  wordt gesponsord door

Façade: De wereld van Fokked Op Kids!

Façade: De wereld van Fokked Op Kids!

Dit weekend verwijzen diverse weblogs, waaronder VKMag, naar film & documentairemakers Hersenstormers die debuteren met de documentaire Façade. In de 27 minuten durende debuutdocumentaire vertellen gebruikers, administrators en moderators over Fok!, het meest succesvolle internetforum van Nederland.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Als je nu geen half uur over hebt en toch even wilt lachen. Dit is de samenvatting ;)
  http://www.youtube.com/watch?v=tXwgJ243nMM

  geplaatst op
 • Overigens is de schrijfwijze FOK! en is de afkorting die in de titel gebruikt wordt iets wat maareen paar seconden geleefd heeft. FOK! is gewoon een verbastering van Fuck (zie ook hier: http://weblog.fok.nl/blog/15266#reacts (reactie van Danny)).

  geplaatst op
 • @Jasper
  Erg goed gemonteerd, ik heb bovenstaande versie vanochtend echt als achtergrondsound gebruikt, zo saai was het, en deze samenvatting is precies in de roos! Haha

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.