• Mobile
  wordt gesponsord door

Viral Friday: Google TiSP

Viral Friday: Google TiSP
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

Deze week is de nummer 1 positie in de Viral Friday charts ingenomen door de 1 april grap "Google TiSP home broadband service", een breedbanddienst via de riolering. Een door Google ontwikkelde glasvezelkabel wordt door het toilet gespoeld en automatisch aangesloten op een 'Plumbing Hardware Dispatcher'. Op plek 2 staat Rent a Wife, een campagne van het Belgische bureau Emakina voor DVD Post. De verhuurservice van vrouwen leidde in België tot de nodige commotie. Zowat alle belangrijke Belgische kranten, blogs, radiostations en zelfs politici hebben er inmiddels over bericht! De Canadese zangeres Alanis Morissette maakt met haar versie van My Humps de Viral Friday Top 3 compleet. De parodie op een nummer van de Black Eyed Peas werd binnen 1 dag maar liefst 1.349.684 bekeken! Inmiddels staat de teller op bijna 3 miljoen views.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Stem op dit artikel op: Nujij.nl, Nieuwsfilter, eKudos, Wat vinden wij over, Tipt.

TwitThis

Meer


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • 't is weer 'een mooie setje' virals geworden. Die Grand Theft vind ik persoonlijk 3x niks, maar zal wel komen omdat ik geen hardcore gamer ben. Collega was er helemaal weg van ;-)

  geplaatst op
 • "You don't want no drama": persoonlijk vind ik Alanis Morissette erg verrassend uit de hoek komen. Verder is vooral het vervolg op het duel natuurlijk schitterend. Mooie lijst weer!

  geplaatst op
 • Opnieuw een mooie lijst Paul! Wat is de reden voor keuze nummers 7 en 10?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.