• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Neon Bible

Viral Friday: Neon Bible
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Arcade Fire met Neon Bible. De Canadese band maakte een interactieve videoclip voor hun nieuwste single 'Neon Bible'. In de videoclip is het hoofd en de handen van frontman Win Butler te zien. Ze bewegen afzonderlijk van elkaar. Klik er op los, want de bezoeker heeft invloed op zijn bewegingen! Op plek 2, Snowball the Cockatoo. Kaketoe Snowball verovert momenteel de wereld met zijn danspasjes! De vogel, die leeft in het Birds Lover Only Rescue in Schererville, Indiana gaat helemaal los als hij het nummer Everybody van de Backstreet Boys hoort. De reacties op de video 2 Girls 1 Cup maken de top 3 deze week compleet. Op internet circuleert er momenteel een nogal ranzig filmpje. Die gaan we niet plaatsen. Wat wel interessant is, is het nieuwe fenomeen om de reacties van mensen te filmen, wat momenteel en masse op YouTube wordt gedaan!

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.