• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: HuckChuckFacts

Viral Friday: HuckChuckFacts
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Mike Huckabee met HuckChuckFacts. De Amerikaanse presidentsverkiezingen worden pas in november 2008 gehouden, maar veel potentiële presidentskandidaten zijn online flink bezig buzz te creëren om stemmen te winnen. Zo ook de Republikeinse presidentskandidaat Mike Huckabee, die de 'internet meme' Chuck Norris van stal haalt. Op plek 2, The Two Talking Cats. Twee schattige katten, Stina and Mossy, veroveren momenteel de harten van miljoenen internetters met hun katten conversatie. De viral van Victoria's Secret maakt de top 3 deze week compleet. Heidi Klum gooit haar welgevormde borsten in de strijd ter promotie van de Victoria's Secret Fashion Show, te zien vanaf 4 december op CBS.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.