• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Jamie Lynn Speaks Out

Viral Friday: Jamie Lynn Speaks Out
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de laatste Viral Friday Top 10 van dit jaar is voor Goodneighborstuff.com met Jamie Lynn Speaks Out. Jamie Lynn, het 16-jarige zusje van popster Britney Spears is zwanger van haar 19-jarige vriendje Casey Aldridge. De comedy groep Good Neighbor uit Los Angeles maakte een hilarische sketch omtrent Jamie Lynn's zwangerschap. Op plek 2, Katalyst Films met Ashton Kutcher Christmas Card. In een satirisch kerstfilmpje is Demi Moore, verkleed als Rudolph het rendier, aan het flikflooien met de kerstman, gespeeld door haar man Ashton Kutcher. Het filmpje is een parodie op de al acht weken durende staking van scriptschrijvers in Hollywood. Gotta Digg van Kina Grannis maakt de top 3 deze week compleet. Na de zeer succesvolle Crash The Superbowl Doritos contest van vorig jaar, heeft de maker van tortilla chips wederom een wedstrijd uitgeschreven. Ditmaal strijden 10 bands om een platencontract bij Interscope Records en 60 seconden airtime tijdens de Superbowl.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Namens LaComunidad wensen wij iedereen een spetterend oud en nieuw en een voorspoedig 2008 toe!

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.