• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: David Blaine Street Magic

Viral Friday: David Blaine Street Magic
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor ThoseLilRabbits met David Blaine Street Magic (Part 3). De wereldberoemde Amerikaanse illusionist David Blaine brak door met de televisiespecial "David Blaine: Street Magic". Een groep jongeren parodieerde de illusionist en scoort daar een flinke hit mee op YouTube. Op plek 2, Barely Political met Obama Girl Returns for Iowa!. De sexy Obama Girl is terug! In het nieuwste filmpje neemt ze het op tegen de campagne van Hillary Clinton, om zo haar Barack te helpen in zijn strijd om het presidentschap. JibJab 2007 Year in Review maakt de top 3 deze week compleet. JibJab is beroemd om hun komische politieke internetvideo's. De gebroeders Spiridellis hebben een nieuwe hilarische animatievideo uitgebracht met een terugblik op 2007.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • David Blaine is fantastisch!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.