• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Ken Lee

Viral Friday: Ken Lee
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Valentina Hasan met Ken Lee. De 29-jarige deelneemster aan het Bulgaarse programma "Music Idol" scoort met haar vertolking van Mariah Carey's Without You een ware hit in eigen land en op internet. Op plek 2, Boston Dynamics met Big Dog. Het Amerikaanse bedrijf heeft met geld van het Amerikaanse ministerie van Defensie een mechanische lastdier ontwikkeld om de spullen van soldaten te dragen op ruig terrein. Awareness Test maakt de top 3 deze week compleet. Gorgeous Enterprises en WCRS uit Londen creëerde voor Transport for London de awareness campagne voor fietsers, getiteld "Do the Test".

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.