• Mobile
  wordt gesponsord door

Viral Friday: Super Chill Monkey Does Hollywood

Viral Friday: Super Chill Monkey Does Hollywood
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Levi's met Super Chill Monkey Does Hollywood. Twee weken geleden behaalde Levi Strauss & Co een nummer 1 notering in Viral Friday met "Guys Backflip into Jeans", gemaakt door Cutwater uit San Francisco. "Hollywood Jungle" heet de tweede viral in de serie van tien. Op plek 2, Drench Spring Water ft. Brains from Thunderbirds. Genie Brains uit de poppenserie Thunderbirds swingt er op los op Snap's klassieker "Rhythm is a dancer" in de commercial van mineraalwater fabrikant Britvic Drench. Giant LEGO Boulder maakt de top 3 deze week compleet. Ter promotie van de LEGO Indiana Jones game ontwikkelde Electronic Arts en LEGO de viral "Giant LEGO Boulder", opgenomen in San Francisco.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Mooi lijstje maar ik had eerlijk gezegd de Playboy-viral van deze week wel in het lijstje verwacht. Wat is de reden dat deze het niet heeft gehaald? En what about de mobile marketing bom?

  Ik heb het al eens eerder gezegd maar ik blijf er bij dat Nederlandse virals te weinig aandacht krijgen. Ik weet dat je vooral kijkt naar het aantal keer dat een viral is bekeken cq doorgestuurd, maar is het fair om Nederlandse virals te vergelijken met internationale virals? Wat is een succesvolle Nederlandse viral? Hoeveel mensen moet je daarvoor hebben bereikt?

  Lijkt me overigens een aardig onderwerp om eens van gedachten over te wisselen met een aantal experts. Na de zomer eens gezamenlijk oppakken?

  geplaatst op
 • @Marco: Ik zou zeggen, doe een oproep aan marketeers in Nederland voor meer virals van eigen bodem! Voor succesvolle Nederlandse virals, verwijs ik je graag naar de Viral Top 5 binnenkort in het Marketingfacts Jaarboek!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.