• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Interactive Card Trick

Viral Friday: Interactive Card Trick

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor YouTube met Interactive Card Trick. YouTube heeft afgelopen dinsdag een nieuwe (beta) functionaliteit geïntroduceerd: Video Annotations. De eerste interactieve video van een kaartentruc van een goochelaar is afgelopen week massaal bezocht. Op plek 2, Why Every Guy Should Buy Their Girlfriend Wii Fit. Giovanny, werkzaam bij Tinsley Advertising, maakte een 60 seconden homevideo filmpje van zijn hoelahoepende vriendin in haar ondergoed bij hem thuis. Het filmpje is een hit op internet. Bad Day At The Office maakt de top 3 deze week compleet. Een Russische bediende gaat volledig door het lint en reageert zijn frustraties af op collega’s.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.