• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Cell Phone Popcorn

Viral Friday: Cell Phone Popcorn

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Cardo Systems met Cell Phone Popcorn. Is het mogelijk popcorn te maken met je mobiele telefoon? Vier home video’s zorgden afgelopen week voor de nodige buzz, views en vragen. Op plek 2, BMW Vision GINA Light. BMW gunt de buitenwereld een blik in de toekomst met de onthulling van de nieuwe concept auto. De video met uitleg over het concept is sinds 9 juni massaal bekeken. Samsung: Drag and Drop World maakt de top 3 deze week compleet. Ter promotie van de iPhone-rivaal Samsung F480 creëerde The Viral Factory een fraaie stop-motion viral video.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.