• Mobile
    wordt gesponsord door

15 tips voor mobile value van Rudy de Waele (m-Trends)

15 tips voor mobile value van Rudy de Waele (m-Trends)

Rudy de Waele (Dotopen, m-Trends) mocht op de MobileMonday van afgelopen maandag 01 september (zie hier foto’s) het publiek verblijden met 15 tips over hoe mobile value te creëren. De Waele had te kort de tijd gekregen. Want de Belg, die in Barcelona woont, start ups begeleidt en een interessante visie op de mobiele toekomst heeft, had ook wel een uur kunnen en moeten praten. In bovenstaande video bespreekt De Waele kort enkele van de belangrijkste ‘mobile value tips’, hebben we het over de iPhone en Android: ‘Wat kun je doen tegen een open source systeem waar miljoenen developers aan mee ontwikkelen?’ Hieronder de slideshare presentatie van De Waele, met daarin de 15 tips (en een hele rits trends).

Niet alle tips zijn denk ik specifiek even waardevol om mobile value te creëren, er zijn er ook die wat algemener gesteld zijn.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.